zondag 8 februari 2015

Drie overvallen in een paar dagen winkelcentrum Reigersbos

Winkelcentrum Reigersbos werd zaterdagochtend 7 februari door twee overvallen geplaagd. In beide gevallen ontkwam de dader met een geldbedrag. Net na openingstijd was eerst de keurslager aan de beurt. Een man met een bivakmuts kwam de zaak binnenlopen en bedreigde meerdere medewerkers met een vuurwapen. Met buit ging hij er weer vandoor.
Om 9.30 uur was er vervolgens een overval op het Kaaspaleis. Een medewerker stond in de keuken toen een man binnenstormde. De medewerker zag geen wapen, maar vond de man dusdanig bedreigend overkomen dat er geld werd gegeven. De politie onderzoekt of het om dezelfde dader gaat. Het signalement komt deels overeen.





Update: 10 februari 2015


Bij een bakkerij in het winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam Zuidoost is dinsdagochtend rond 7.00 uur een overval gepleegd. Twee mannen drongen zich voor de openingstijd naar binnen via de achterkant van de bakkerij, zo meldt de politie aan dichtbij.nl. Daar hebben ze met een wapen een medewerkster bedreigd. Het duo is uiteindelijk zonder buit gevlucht. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De twee zijn te voet gevlucht, er is geen duidelijk signalement bekend.