donderdag 15 januari 2015

Dode na beschieting appartement in Geuzenveld

Bij een schietpartij aan de Pieter van der Werfstraat in Amsterdam Geuzenveld is woensdagavond een vrouw om het leven gekomen. Een appartement en meerdere auto’s werden beschoten. De vrouw is geen bekende van de politie. Ze stond op een balkon op de derde verdieping van een appartement in de Pieter van der Werfstraat toen er op haar werd geschoten. Volgens politiemeldingen werd er "behoorlijk in het rond geschoten". Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nog gereanimeerd, maar de vrouw is uiteindelijk overleden aan haar verwondingen.

Update 15 januari 2015 : 16.00 uur
De 60-jarige vrouw die gisteren overleed nadat onbekenden in de Pieter van der Werf haar appartement onder vuur hadden genomen, is doelbewust om het leven gebracht. Dat stelt de politie. Eerder hield de politie rekening met het scenario dat ze het slachtoffer was geworden van een persoonsverwisseling. Over een motief kan de politie nog niets zeggen. De vrouw was zelf in ieder geval geen bekende van justitie. Mogelijk is ze onder vuur genomen omdat ze familie is van een crimineel. 



In de straat Ben Hope in de wijk Osdorp is een brandende auto aangetroffen. De politie houdt er rekening mee dat dit mogelijk iets met de schietpartij te maken heeft.


Dichtbij - 1 foto via AS Media
112 Amsterdam via AS Media